Rembrandtlaan 11a, Schiedam

Behandelingen

Geniet nu van onze verschillende behandelingen

Laser ontharen

Bij bodytopic bent u verzekerd van de nieuwste lasertechnieken die alleen door gediplomeerde huidspecialistes wordt uitgevoerd.
Wij werken met de Alma Beauty REMOVE™ deze biedt de veiligste en meest effectieve oplossing voor haarverwijdering, gebaseerd op vooruitlopende technologie, veelzijdigheid in bediening en gemak in toepassing. Met deze techniek kunnen wij alle huid-tinten en het breedste scala van haartypes, 365 dagen per jaar behandelen. De behandeling is vrijwel pijnloos, snel en comfortabel en biedt u de prachtige, zijdezachte gladde huid.

Pijnloos laseren

Het laseren is vrijwel pijnloos dankzij de In-motion™ techniek met SHR maakt het mogelijk om de applicator herhaaldelijk over het te behandelen gebied te bewegen. Hierdoor wordt de energie geleidelijk aan verdeeld over de gehele grid en niet alleen bij de haarfolikel. In-motion™ verwarmt en beschadigt de haarzakjes collectief, waarbij een volledige dekking wordt gegarandeerd en hiermee de resultaten drastisch verbeteren.

Gezichtsbehandeling

Wij werken met deskundige schoonheidsspecialistes die de gezichtsbehandelingen volledig afstemmen op uw wensen en op de kenmerken van uw huidtype. Met behulp van de Observ Huidscan wordt een huidadvies samengesteld. De gezichtsbehandelingen van Bodytopic zijn geschikt voor zowel voor dames als heren.
Het huidverzorgingsmerk DermaQuest, dat in onze salon gebruikt wordt, behoort tot de top van de internationale huidverzorging voor alle huidtypes, geavanceerde behandelprogramma's en unieke lagentechnologie, waardoor huidverzorging een ongekend niveau bereikt.

DermaQuest

De productlijnen van DermaQuest bieden luxe verzorging en zijn rijk aan plantenstamcellen, peptiden en vitaminen. De hydraterende en beschermende ingrediënten zijn onmisbaar voor een vitale huid. De producten doen meer dan alleen voorbereiden en verwennen. Goede reiniging, hydratatie, versterking en bescherming zijn basisbehoeften voor alle huidtypen. Deze basis is het uitgangspunt voor de geavanceerde behandelingen in onze resultaatgerichte, op maat gemaakte protocollen. DermaQuest heeft producten ontwikkeld die de effecten van behandelingen behouden en uiteindelijk tot verbluffende langetermijnresultaten leiden. Geniet van luxe verzorging en op uw huid afgestemde behandelingen.

Afslanken

Afslanken gebeurt bij Bodytopic onder persoonlijke begeleiding van één van onze PowerSlim voedingscoaches. Het programma bestaat uit drie fasen met zes eetmomenten per dag. In deze fasen bereikt u uw streefgewicht en leert u van uw PowerSlim voedingscoach hoe u tot een evenwichtig voedingspatroon komt om ook op gewicht te blijven. Op basis van uw eigen doelstellingen wordt een proces op maat samengesteld dat volledig op uw wensen en behoeften aansluit. De wekelijkse weegmomenten in de salon dienen als stok achter de deur en motiveren om daadwerkelijk het programma te volgen en uw streefgewicht te behalen en behouden.

PowerSlim

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om uw streefgewicht te behalen én behouden. De beslissing om te gaan afvallen, is een hele stap. U wilt ook niet een hoop investeren in een resultaat dat slechts tijdelijk is. U wilt het liefste snel en blijvend resultaat maar u wilt ook op een gezonde manier afvallen. De ervaren diëtisten van PowerSlim kennen deze obstakels maar al te goed. Met hun kennis en jarenlange ervaring hebben zij het PowerSlim programma ontwikkeld. PowerSlim is géén dieet. Het is een manier van leven waarbij u niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten en dit onder langdurige persoonlijke begeleiding door één van de PowerSlim voedingscoaches. Nog een voorwaarde voor succes: Het programma is zo ontwikkeld, dat het heel eenvoudig in te passen is in uw dagelijkse leven.