Behandelingen

Take care of yourself

Bij Bodytopic bieden wij een ruime keus aan behandelingen. Volledig afgestemd op jouw persoonlijke wensen en behoeften. Van gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, duo-behandelingen, peelings, huidverbeterende behandelingen tot aan laserontharing, manicure- en pedicure behandelingen, henna brow treatments, begeleiding bij het afslanken en waxen van het lichaam en gelaat.

Onze behandelingen
Gezichtsbehandeling
Geniet van luxe verzorging en op uw huid afgestemde Dermalogica gezichtsbehandelingen.
Lees meer
Laser ontharing
Bespaar een hoop gedoe met pijnloos laser ontharing en geniet van een gladde huid zonder ongewenste haartjes.
Lees meer
Afslanken
Afvallen met PowerSlim; begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach en koolhydraatarme voeding.
Lees meer
Waxen
Haarvrij van top tot teen, tot maar liefst 3 tot 6 weken lang: klinkt dit jou als muziek in de oren? Boek dan nu een behandeling.
Lees meer
Pedicure en Manicure
Mooie, verzorgde nagels en geen last meer hebben van pijnlijke klachten, eelt of likdoorns? Breng je handen en voeten in topconditie.
Lees meer
Massages
Een ware traktatie voor lichaam én geest. Ontspan en creëer rust in je hoofd.
Lees meer
Peelings
Lees meer

Onze producten

Dermaquest

DermaQuest geschikt voor alle huidtypen De exclusieve productlijnen van DermaQuest bieden voor alle huidtypen luxe verzorging en zijn rijk aan plantenstamcellen, peptiden en vitaminen die een hydrateren en beschermend effect op de huid hebben. De hydraterende en beschermende ingrediënten zijn essentieel voor het behouden van een goede huidconditie. De producten doen meer dan alleen voorbereiden en verwennen. Goede reiniging, hydratatie, versterking en bescherming zijn basisbehoeften voor alle huidtypen. Elke lijn is ontwikkeld om een specifieke huidconditie te behandelen, maar kan ook gebruikt worden in combinatie met de andere productlijnen. Zo kunnen tegelijkertijd meerdere aandachtspunten aangepakt worden. Tevens zijn wij een officieel DermaQuest specialist en verkooppunt!

PowerSlim

De kracht van PowerSlim? Niet minder eten, maar anders eten. Met PowerSlim werk je toe naar een gezonde levensstijl en het vinden van de juiste balans. Geen lastig dieet, maar lekkere en smakelijke gerechten. Het programma bestaat uit een voedingspatroon op basis van koolhydraatarme en eiwitrijke producten. Met ongeveer zes maaltijden per dag eet je uitgebalanceerd, gevarieerd én lekker. Een eetpatroon wat gemakkelijk te volgen is, dat bij je past en dat je kunt blijven volhouden. Samen met je voedingscoach verander je jouw eetpatroon. Wekelijks bespreek je samen je vooruitgang en doorloop je de drie fases van het PowerSlim programma. Zo werk je toe naar een gezonde levensstijl die je ook ná het programma volhoudt. Met PowerSlim kun je genieten, op een verantwoorde manier!

Maak een afspraak

Take care of your body. Kom langs en geniet van onze rustgevende behandelingen.
Maak een afspraak