Laser ontharing

Bij bodytopic bent u verzekerd van de nieuwste lasertechnieken die alleen door gediplomeerde huidspecialistes worden uitgevoerd.

Bij bodytopic werken wij uitsluitend met de Alma Beauty REMOVE™ deze biedt de veiligste en meest effectieve oplossing voor haarverwijdering, gebaseerd op vooruitlopende technologie, veelzijdigheid in bediening en gemak in toepassing. 

Met deze techniek kunnen wij alle huid-tinten en het breedste scala van haartypes, 365 dagen per jaar behandelen. De behandeling is vrijwel pijnloos, snel en comfortabel en biedt u een prachtige, zijdezachte en gladde huid.

Maak een afspraak

Pijnloos laseren

Het laseren is vrijwel pijnloos dankzij de In-motion™ techniek met SHR maakt het mogelijk om de applicator herhaaldelijk over het te behandelen gebied te bewegen. Hierdoor wordt de energie geleidelijk aan verdeeld over de gehele grid en niet alleen bij de haarfolikel. In-motion™ verwarmt en beschadigt de haarzakjes collectief, waarbij een volledige dekking wordt gegarandeerd en hiermee de resultaten drastisch verbeteren.

Maak een afspraak

Take care of your body. Kom langs en geniet van onze rustgevende behandelingen.
Maak een afspraak