Over Bodytopic

Bij Bodytopic staan wij voor u klaar om uw huid en lichaam in topconditie te brengen en te behouden. Kwaliteit, service en advies staan zowel voor vrouwen als mannen voorop. Dit wordt geheel afgestemd op uw huidtype en gewicht, inclusief advies voor de huidverzorging en voeding. Het resultaat is een zichtbare huidverbetering, evenwichtig voedingspatroon en een diep gevoel van welzijn en ontspanning.

Een team van schoonheidsspecialisten

Als gediplomeerde schoonheidsspecialistes, pedicures en voedingscoaches onderscheiden wij ons door een persoonlijke benadering. Wij kennen de wensen en behoeften en spelen in op de unieke persoon. Een behandeling en advies wordt te allen tijde afgestemd op uw huidbehoefte. 

Tevens weten wij ons vak goed te verstaan door het continue vergaren en bijhouden van onze kennis met behulp van diverse trainingen. 

Onze schoonheidsspecialisten zijn gespecialiseerd in behandelingen, zoals gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, duo-behandelingen, huidverbeterende behandelingen, laserontharing,  manicure- en pedicurebehandelingen, begeleiding bij het afslanken en waxen van het lichaam en gelaat.

Behandelingen

Het team

Leticia Benrós

Eigenaresse

Met als achtergrond allround schoonheidsspecialiste, tien jaar ondernemerservaring in de beautybranche werkt ze met plezier aan het bedrijf en binnen het bedrijf. Met drie florerende salons is onze focus nog altijd klanttevredenheid en service. Leticia is samen met Dominique eindverantwoordelijke. Samen met ons team streven wij naar de beste behandeling voor jou.

Dominique van Veelen

Manager

Dominique werkt sinds 2015 bij Bodytopic. Daarnaast is zij manager en de rechterhand van Leticia. Zij werkt al 10 jaar als allround schoonheidsspecialiste. Je kunt bij haar onderandere terecht voor alle specialistische behandelingen zoals laser, peelings, acne, intakes, cupping massage en microneedling maar natuurlijk ook voor een heerlijke Dermalogica behandeling.

Danique

Senior Schoonheidsspecialiste

Danique werkt al ruim 6 jaar bij Bodytopic en is al meer dan 10 jaar werkzaam in deze leuke branche. Je kunt bij haar terecht voor huidanalyses, gezichtsbehandelingen, (bindweefsel) massages, peelings en waxbehandelingen.

Sapana

Pedicure, Waxprofessional

Sapana werkt sinds 2022 bij Bodytopic. Met veel passie en kennis is ze 11 jaar geleden gestart in dit prachtige vak. Ze is blij als elke klant tevreden de salon verlaat. Je kunt bij haar terecht voor pedicure en waxbehandelingen.

Dejani

Waxprofessional

In 2021 is Dejani gestart als stagiaire bij Bodytopic, midden 2023 heeft ze haar diploma voor Allround schoonheidsspecialiste behaald en is nu in de functie van Waxspecialiste.

Aliset

Pedicure, Waxprofessional

Aliset is sinds 2023 werkzaam als waxspecialist en pedicure binnen Bodytopic. Bij Aliset staat het welzijn van de klanten ten alle tijden voorop en laat zij haar klanten met een voldaan gevoel de salon verlaten.

Wanda

Nagelstyliste

Wanda is nagelstyliste bij Bodytopic. Na ruim 10 jaar werken binnen de toeristische sector, heeft ze zich in 2022 laten omscholen tot nagelstyliste. Dit doet ze vandaag de dag nog met veel passie en plezier.

Lesley

Masseur

Namasté! Ik ben Lesley Alves, een gepassioneerde masseur die met liefde en toewijding dit vak uitoefent. Hoewel ik niet de kracht heb om alle pijn weg te nemen, beloof ik wel verlichting te brengen. Laat mij je helpen ontspannen en jezelf weer helemaal voelen!

Hajar

Pedicure, Waxprofessional, Masseuse

Hajar is sinds 2022 werkzaam bij Bodytopic als waxspecialist, masseuse en pedicure. Hajar krijgt een voldaan gevoel als klanten met een tevreden gevoel de deur uit lopen.

U bent in goede handen bij onze gediplomeerde specialisten!

Maak een afspraak

Take care of your body. Kom langs en geniet van onze rustgevende behandelingen.
Bekijk tarieven