Over Bodytopic

Bij Bodytopic staan wij voor u klaar om uw huid en lichaam in topconditie te brengen en te behouden. Kwaliteit, service en advies staan zowel voor vrouwen als mannen voorop. Dit wordt geheel afgestemd op uw huidtype en gewicht, inclusief advies voor de huidverzorging en voeding. Het resultaat is een zichtbare huidverbetering, evenwichtig voedingspatroon en een diep gevoel van welzijn en ontspanning.

Een team van schoonheidsspecialisten

Als gediplomeerde schoonheidsspecialistes, pedicures en voedingscoaches onderscheiden wij ons door een persoonlijke benadering. Wij kennen de wensen en behoeften en spelen in op de unieke persoon. Een behandeling en advies wordt te allen tijde afgestemd op uw huidbehoefte. 

Tevens weten wij ons vak goed te verstaan door het continue vergaren en bijhouden van onze kennis met behulp van diverse trainingen. 

Onze schoonheidsspecialisten zijn gespecialiseerd in behandelingen, zoals gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, duo-behandelingen, huidverbeterende behandelingen, laserontharing,  manicure- en pedicurebehandelingen, henna brow treatments, begeleiding bij het afslanken en waxen van het lichaam en gelaat.

Behandelingen

Het team

Leticia

Eigenaresse

Dominique

Beautymanager, Huidspecialist, Voedingscoach, Laserspecialist

Saliskia

Pedicure, Waxprofessional

Anne

Huidspecialiste, Pedicure, Waxprofessional, Laserspecialist, Voedingscoach

U bent in goede handen bij onze gediplomeerde specialisten!

Maak een afspraak

Take care of your body. Kom langs en geniet van onze rustgevende behandelingen.
Bekijk tarieven