Afslanken

Afvallen samen met je coach

Wil jij al langere tijd de stap maken naar een gezond eetpatroon, maar weet je niet goed hoe? Heb je al van alles geprobeerd maar verval je steeds opnieuw in je oude gewoontes?

Samen met PowerSlim krijg je grip op een gezonde levensstijl. Een programma dat eenvoudig past in je dagelijks leven. Hierdoor is het gemakkelijk vol te houden en dat geeft je precies de motivatie die je nodig hebt. Zo zit je binnenkort weer lekker in je vel en barst je van de energie!

Maak een afspraak

Wat is PowerSlim?

Geen lastig dieet, maar lekkere en smakelijke gerechten. Een eetpatroon wat gemakkelijk te volgen is, dat bij je past en dat je kunt blijven volhouden. Samen met je voedingscoach investeer je in een gezond leefpatroon en verander je jouw eetpatroon. Je voedingspatroon veranderen gaat natuurlijk niet zomaar. Elke week bespreek je samen uitgebreid je vooruitgang en doorloop je simpel en doeltreffend de drie fases van het PowerSlim programma. Zo werk je toe naar een gezonde levensstijl die je ook ná het programma volhoudt. De kracht van PowerSlim? Niet minder eten, maar anders eten. Het programma bestaat uit een voedingspatroon op basis van koolhydraatarme en eiwitrijke producten. Met ongeveer zes maaltijden per dag eet je uitgebalanceerd, gevarieerd én lekker. Denk hierbij aan de combinatie van PowerSlim producten met onder andere groenten, vlees en vis. Je leert wat gezond eten precies inhoudt en we geven je tal van handige tips en eenvoudige recepten. Met PowerSlim kun je genieten, op een verantwoorde manier! Plan jouw intake met een coach!

Maak een afspraak

Take care of your body. Kom langs en geniet van onze rustgevende behandelingen.
Maak een afspraak