Henna Brow

Langer plezier hebben van geverfde wenkbrauwen? Probeer dan eens een Henna Brow Treatment. Het is ideaal voor mensen die een gaatje in de wenkbrauwen hebben (een zogenaamde “hap uit de wenkbrauwen”)

Henna brows is een natuurlijke manier om je wenkbrauwen te onderhouden. In tegenstelling tot de gewone wenkbrauwverf , wordt er geen ammoniak en oxidant gebruikt. Alleen beste kwaliteit van Indiase henna met de nieuwste innovatie in haarkleuring. Brow Henna blijft tot 14 dagen op de huid zitten, mits er niet te veel reinigingsproducten worden gebruikt. En blijft tot 6 weken op de haartjes.

Tijdens de henna brow treatment; shapen en modelleren we de wenkbrauwen, vervolgens scrubben we de wenkbrauwen, brengen de henna verf aan en waxen de wenkbrauw strak in vorm.

Voordelen Henna Brow

  • Geen dagelijkse wenkbrauw make-up meer nodig
  • Tot 6 weken een mooie wenkbrauwkleur
  • Duurzame, natuurlijke kleuring.Vervaagt niet
  • Veilig en effectief
  • Geurloos, geen ammonia
Maak een afspraak

Na de Henna Brows behandeling

Voorkom te veel water op de eerste dag na de behandeling. Gebruik geen olie houdende producten op of rondom de wenkbrauwen. Olie lost de verf op de huid op. Gebruik geen peelende producten op of rondom de wenkbrauwen. Reinig de wenkbrauwen na 48 uur alleen met water. Wrijf niet over de wenkbrauwen bij het wassen van het gezicht. Dep de wenkbrauwen droog, niet wrijven. Gebruik geen waterproof wenkbrauw make-up. Henna brow ziet er natuurlijk uit en kleurt prachtig met je eigen wenkbrauwen. Onze specialisten helpen je graag aan de juiste kleur om je wenkbrauwen en gehele uitstraling een boost te geven.

Maak een afspraak

Take care of your body. Kom langs en geniet van onze rustgevende behandelingen.
Maak een afspraak