Rembrandtlaan 11a, Schiedam

Over ons

Ontmoet de specialisten die elke dag voor u klaarstaan.

Take care of yourself

Bij Bodytopic staan wij voor u klaar om uw huid en lichaam in topconditie te brengen en te behouden. Kwaliteit, service en advies staan zowel voor vrouwen als mannen voorop. Dit wordt geheel afgestemd op uw huidtype en gewicht, inclusief advies voor de huidverzorging en voeding. Het resultaat is een zichtbare huidverbetering, evenwichtig voedingspatroon en een diep gevoel van welzijn en ontspanning.

Als schoonheidsspecialiste, pedicure en voedingscoach werken wij in deze sfeervolle salon met heel veel plezier en enthousiasme. Door ervaring en kennis houden wij het kwaliteitsniveau hoog en kunnen wij onze klanten de juiste behandelingen en het beste advies geven. Door een goede band met onze klant op te bouwen, kennen wij de wensen en behoeften en spelen wij in op de unieke persoon. Persoonlijk en met een professionele aanpak.

Tevens weten wij ons vak als schoonheidsspecialiste, pedicure en voedingscoach goed te verstaan door het vergaren en bijhouden van deze kennis. De hoog aangeschreven behandelingen en natuurlijke producten zorgen telkens voor een optimaal resultaat.

Naast Bodytopic bestaat sinds juni 2016 waxbar Benros Waxing in Spijkenisse. Benros Waxing is gespecialiseerd in het waxen van het lichaam

Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan Bodytopic!

Wij zijn aangesloten bij de ANBOS – Brancheorganisatie Schoonheidsverzorging en zijn een erkend leerbedrijf volgens het KOC.

  • ANBOS

Leticia

Eigenaresse
  • ANBOS

Dominique

Beautymanager / Huidspecialist / voedingscoach/ Laserspecialist
  • ANBOS

Saliskia

Schoonheidsspecialiste / Pedicure
  • ANBOS

Drs. Anna Ferdowsbari

Cosmetische Arts
Anbos

ANBOS is een brancheorganisatie met ongeveer 5.000 aangesloten schoonheidssalons. Alle leden van ANBOS zijn gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Als brancheorganisatie verricht ANBOS alle voorkomende werkzaamheden in het belang van haar leden. ANBOS is representatief voor de hele schoonheidsverzorging en wordt erkend als woordvoerder van de schoonheidsspecialisten. Zowel binnen de branche als mede door de overheid, nationale en internationale organisaties.